Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/u113491104/domains/centrulculturalvirtual.ro/public_html/zyro/functions.inc.php on line 207

Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/u113491104/domains/centrulculturalvirtual.ro/public_html/zyro/functions.inc.php on line 207
Despre noi

  CENTRUL CULTURAL

"ARTIST PENTRU ARTĂ"

gallery/loho alb

FESTIVALUL INTERNATIONAL HERMANNSTADTFEST

 

 

Despre noi

Ne străduim să oferim artiștilor care sunt la început de drum, oportunități prin care pot fi descoperiți, pot înregistra debut artistic, pot fi promovați, pot performa în fața publicului și a unor specialiști și de asemenea, pot obține titluri, distincții și premii. Ne propunem să contribuim la crearea unei imagini de calitate a României, o imagine pe care o putem dezvolta în timp, pe un sistem corect de valori, ce inspiră încrederea că “succes” este un cuvânt care să ne definească și de care să fim mândri. Centrul Cultural "Artist pentru Artă" își desfășoară activitatea la nivel național, în scopul de a descoperi în tânăra generație și nu numai, noi valori ce au nevoie de susținere că să performeze și să devină noii reprezentanți ai segmentului cultural universal. Organizația noastră urmărește să evidențieze actualul potențial cultural pe care România îl deține. Considerăm că este importantă excelarea și susținerea continuă a performanței și încurajarea celor care se află la început de drum să își urmeze visele. O altă importanță o are informarea publicului asupra valorilor culturale românești ce vor a fi cunoscute, iar mai apoi recunoscute.

Aici veți găsi cele mai noi informații despre noi. Compania noastra este în continuă evoluție și în creștere. Noi oferim o gamă largă de servicii. Misiunea noastră este de a oferi cea mai bună soluție care îi ajută pe toți. Daca doriti sa ne contactati, va rugam sa completati formularul de contact de pe site-ul nostru. Vă dorim o zi buna! Aici veți găsi cele mai noi informații despre noi. Compania noastra este în continuă evoluție...

gallery/printesa-marina-sturdza2

Apreciez cu drag toate initiațivele care pun alături talentul nostru cultural cu tinerii români. Cultura și mai cu seamă muzica, reprezintă o cale de comunicare viscerală, care nu are nevoie de cuvinte ca să înțelegem ceva frumos și inspirațional.

Cu toată stima, Marina Sturdza

MESAJ DE SUSȚINERE PENTRU CENTRUL ARTIST PENTRU ARTĂ

Foto.

Prințesa Marina Sturdza

gallery/—pngtree—rose gold geometric wedding frames_4347677
gallery/dor_71852

Mesaj Președinte

 

Centrul "Artist pentru Artă" a luat naștere pe vremea când eram copil. Este instrumentul prin care eu, alături de echipă, pot contribui la dezvoltarea și susținerea diferitor activități socio-culturale și educaționale, în vederea atingerii unor idealuri. Una dintre cele mai mari bucurii ale unui om, ar trebui să fie aceea de a-i face pe ceilalți fericiți. Prin Centrul "Artist pentru Artă" îmi doresc să înțeleg din ce în ce mai bine, acel motto adoptat, care îmi spune că „Cei ce aduc soarele în viața altora, vor trăi și ei în lumină.”

STATUT JURIDIC

Organizaţia Centrul Cultural "Artist pentru Artă" funcționează ca persoană juridică de drept privat, cu personalitate juridică, și este înmatriculată la Ministerul Justiţiei cu numărul 126120, cod de identificare fiscală 32165309 şi înregistrată cu numarul 369 în repertoarul Camerei Deputaţilor cu sediul la Palatul Parlamentului, str. Izvor nr. 2-4, sectorul 5, Bucureşti- România.

 

Conform DEX: ORGANIZÁȚIE, organizații, s. f.  1. Asociație de oameni cu concepții sau preocupări comune, uniți conform unui regulament sau unui statut, în vederea depunerii unei activități organizate.

 

Foto.

Dragoș Popa

_________________________________________________

COLABORATORI EXTERNI

gallery/2479949

Numele meu este Ramzi Fares Gasti si m-am nascut in Algeria. Mereu m-am implicat in diverse proiecte si schimburi de experienta culturala, reusind astfel sa devina colaborator al organizatiei, in urma unei inatalniri in orasul Piacenza din Italia. Sunt coordonatorul unei frumos proiect care se numeste " Discover Your Talent", de asemenea sunt vicepresedinte pentru "The International Children's League of Nations" si ambasador pentru tineret al Algeriei in Ucraina. In curand, imi doresc sa reusim sa organizam un schimb de exprienta culturala cu Romania - Algeria.

Ramzi Fares Gasti - Colaborator Extern C.C.V. - ALGERIA

gallery/4621238

Numele meu este Venceslava Mandulova, sunt actrita, nascuta in orasul Plovdiv din Bulgaria. Imi face o deosebita placere sa il cunosc pe Dragos Popa si sa fac parte din proiectele organizatiei Artist pentru Arta. Vreau sa ma implic in diferite evenimente si sa cunosc oameni noi, prin schimburi de experienta culturala. Astept cu nerabdare fiecare proiect intre tarile noastre, Bulgaria - Romania. 


Venceslava Mandulova - Colaborator Extern C.C.V. - BULGARIA

gallery/4611547

Salutare, Romania! Sunt Rixt Sierksma,  nascuta pe data de 6 decembrie 1953 in Olanda, iar acum locuiesc alaturi de sotul emeu intr-o alta tara minunata, mai exact Portugalia. Sunt pasionata de tot ceea ce inseamna frumos, in special de fotografie, scris si gradinarit. Ma bucur ca am sansa sa fac parte dintr-o asemenea organizatie si imi doresc sa realizam cat mai multe proiecte internationale, editoriale si fotografice.

Rixt Sierksma - Colaborator Extern C.C.V. - PORTUGALIA

gallery/899024

Numele meu este Odile Lyllian Crenshaw si sunt nascuta in Franta. Sunt colaborator extern prin intermediul grupului Peace in the World, fiind membru din anul 2008. Cunosc diferite limbi si am locuit in diferite zone din aceasta lume. Mereu mi-a placut sa descopar si sa invat cate ceva din fiecare cultura. Marea mea pasiune este muzica, iar daca doriti sa ma ascultati puteti sa cautati piesele inregistrate de mine pe internet. Sunt bucuroasa sa fac parte din aceasta organizatie din Romania si sa dezvoltam impreuna proiecte internationale.

Odile Lyllian Crenshaw - Colaborator Extern C.C.V. - Statele Unite ale Americii, Georgia.