CENTRUL CULTURAL

"ARTIST PENTRU ARTĂ"

gallery/loho alb

Proiecte

PROIECTE CU IMPACT NAȚIONAL

Aici veți găsi cele mai noi informații despre noi. Compania noastra este în continuă evoluție și în creștere. Noi oferim o gamă largă de servicii. Misiunea noastră este de a oferi cea mai bună soluție care îi ajută pe toți. Daca doriti sa ne contactati, va rugam sa completati formularul de contact de pe site-ul nostru. Vă dorim o zi buna! Aici veți găsi cele mai noi informații despre noi. Compania noastra este în continuă evoluție...

gallery/logo ecou png

FESTIVALUL NAȚIONAL "ECOUL PIETREI CRAIULUI"

 

Festivalul Național de Muzică și Dans "Ecoul Pietrei Craiului" este un eveniment tip concurs, organizat în parteneriat cu Primăria Orașului Zărnești. Evenimentul se desfășoară anual la Centrul Cultural al orașului Zărnești și este destinat tuturor celor care doresc să își afirme talentul în fața unor personalități din industria muzicii și a dansului. Evenimentul este împărțit pe secțiuni de muzică și dans, însumând premii în valoare de peste 18 000 Lei.

Manager proiect: Monica Prodan

www.ecoulpietreicraiului.com

gallery/toate-cele-4-expresii-de-utilizare-ale-logotipului2

EMISIUNE TELEVIZATĂ - "UN SIMPLU CĂLĂTOR"

 

Se vorbeşte tot timpul despre imensul potenţial turistic al României; despre tradiţiile, obiceiurile şi bogăţiile pe care le deţine ţara noatră, dar foarte rar sunt valorificate şi evidenţiate. Prin intermediul acestei emisiuni, ne propunem să prezentăm subiectele în evoluţia lor şi să sporim dorinţa dumneavoastră de a cunoaşte, de a călători şi de a explora. O să descoperim împreună oameni valoroşi, locuri noi, dar totodată antice, veţi revedea zone unde poate aţi mai fost, şi cel mai important este că va fi cu siguranţă primul pas al viitoarei dumneavoastră călătorii.

Manager proiect: Dragoș Popa

gallery/lira - by arianna porancea3 (curatat bine)

FESTIVALUL MUZICAL "LIRA"

 

Festivalul Național Muzical de interpretare vocală și instrumentală “LIRA” este un eveniment cultural ce are ca scop susținerea și promovarea talentului artistic, precum și descoperirea și promovarea interpreților de toate vârstele. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Primăria Orașului Tăuții-Măgherăuș și are loc în fiecare an în județul Maramureș.

Manager proiect: Alina Augusta

www.festivalullira.com

gallery/logo-png-muzica-pt-toti_orig
gallery/8438038

I DREAM TO CHANGE!

 

"Visez la o schimbare!" este un proiect online internaţional, susţinut de către Organizaţia Internaţională "Artist pentru Artă" şi are scopul de a încuraja oamenii din jurul lumii să îşi exprime opinia referitor la schimbările pe care ar dori să le vadă și să le propducă în în societate.

În cadrul proiectului au participat zeci de școli, licee si colegii din România, precum și celebrități sau persoane de pe alte continente.

 

Manager proiect: Dragoș Popa

FESTIVALUL INTERNAȚIONAL "MUZICA PENTRU TOȚI"

 

Festivalul - Concurs de Interpretare Vocală  – „MUZICA PENTRU TOȚI”  este organizat în colaborare cu Universitatea Oradea - Facultatea de Muzică, Inspectoratul Școlar Județean Maramureș, Colegiul de Artă Baia Mare, Casa Corpului Didactic, Recreart Studio și Ansamblul Național Folcloric "Transilvania". Festivalul este destinat concurenților cu  voci deosebite care  fac eforturi pentru a își perfecționa stilul, tehnica şi interpretarea vocală, indiferent dacă au sau nu studii muzicale.

Manager proiect: prof. dr. Mihaela Zăiceanu Bob

FESTIVALUL INTERNAȚIONAL "HERMANNSTADTFEST"

 

Festivalul are drept scop promovarea calităților vocale și artistice a tuturor artiștilor care vor urca pe scenă. Promovarea se va desfăşura în principal prin reţeaua ”Palatelor şi Cluburilor Copiilor”, inspectoratele școlare județene, precum şi prin alte canale de mediatizare specializate, dar și prin rețele de socializare. / Notă: în prezent, evenimentul este organizat independent de Centrul "Artist pentru Artă"

Manager proiect: Daniela Simionescu

www.festivalul-hermannstadtfest.blogspot.com

gallery/stars-show-contest
gallery/logo final 1

GALA INSTITUȚIILOR DE ARTE
 

“Gala Instituţiilor de Arte” este un eveniment cultural artistic ce are ca scop susţinerea, promovarea talentului artistic, precum şi evidenţierea valorilor instituţiilor culturale din România. La eveniment pot participa artişti, elevi sau profesori, care să reprezinte instituţia de provenienţă în cadrul galei. 

 

Manager proiect: Andrei Coman

www.galainstitutiilordearte.ro

STARS SHOW CONTEST - CORESI BRAȘOV

 

Concursul "Stars Show Contest" este realizat de Centrul "Artist pentru Artă" și Asociația Culturală "Art Respect", în parteneriat cu Coresi Shopping Resort. "Stars Show Contest" este un eveniment cultural de tip competiție și divertisment. Proiectul pune accent pe valorificarea potențialului creator al oamenilor înzestrați cu talent din toate domeniile artistice, inclusiv sport, descoperirea de noi talente, afirmarea și promovarea acestora, stimularea competivității, dezvoltarea simțului artistic, motivarea și recunoașterea competențelor. În cadrul concursului se acordă burse și premii în bani.

Manager proiect: Elena Moisa & Dragoș Popa

www.coresibrasov.ro

Centrul“Artist pentru Artă” are ca scop suștinerea și promovarea activităților socio-culturale și educaționale din întreaga țară, respectiv promovarea talentelor în vederea obținerii performanței.

 

Vă prezentăm o parte din proiectele noastre:

gallery/fara scris
gallery/—pngtree—colorful floral border design png_3636053

Propunerile pentru colaborări pot fi transmise către centrulccv@gmail.com

 

Lista completă a proiectelor poate fi solicitată prin cerere.